زندگی نامه جک ما (Ma Yun)
- زندگی نامه جک ما و مقدمه ای بر آن
- زندگی نامه جک ما و معرفی او
- زندگی نامه جک ما و داستان زندگی او
- زندگی نامه جک ما و تاسیس علی بابا
- زندگی نامه جک ما و سخن پایانی
زندگی نامه جک ما و مقدمه ای بر آن
زندگی نامه جک ما، چگونگی دستیابی او به موفقیت های بزرگ را در این مقاله مورد بررسی و تحلیل قرار خواهیم داد. آیا برای دست یابی به موفقیت های بزرگ، باید تحصیلات دانشگاهی داشت؟ آیا برای دست یابی به موفقیت، باید متمول بود؟ بسیاری از مردم فکر می کنند باید برای اینکه موفق شویم در کارها، از ابتدا باید از وضعیت مالی خوبی برخوردار باشیم یا خانواده ای ثروتمند داشته باشیم. در صورتی که به وفور می بینیم که بسیاری از کارآفرینان مطرح در دنیا از وضعیتی اینچنینی برخوردار نبوده اند. زندگی نامه جک ما به روشن شدن این موضوع کمک می کند. در واقع، در زندگی نامه جک ما متوجه کم و کاستی های زندگی او می شویم و به جرات می توان گفت کمتر کسی را می توان یافت که بعد از تحمل این شکست ها، ناامید نشده باشد.
زندگی نامه جک ما و معرفی او
مایون (Ma Yun) ملقب به جک ما، مالک شرکت علی بابا (Alibaba) یکی از بزرگترین شرکت های تجارت الکترونیک می باشد. او ملیت چینی دارد و در رتبه سومین شخص ثروتمند چین می باشد. جک ما نمونه بارز یکی دیگر از افراد خودساخته است که توانسته با سخت کوشی و تلاش مستمر خود به این نقطه از موفقیت دست یابد. جک ما پس از امتحان در شغل های متعدد و تحمل شکست در دریافت آن موقعیت های شغلی، توانست با اتکای به خود، در شغل خود موفق شود. جک ما نه تنها کارآفرین است، بلکه در زمینه هنر های رزمی و بازیگری هم در سال های اخیر توانسته به موفقیت هایی دست یابد. او سمینارها و سخنرانی های بسیاری را شرکت کرده تا منبع الهام بخش افراد زیادی در زمینه کارآفرینی باشد. این مقاله در رابطه با زندگی نامه جک ما توسط وب سایت موفقیت ملک پور تهیه و نگارش شده است و هرگونه کپی برداری از آن بدون ذکر منبع حرام است. دز زندگی نامه جک ما آمده که او در دوران تحصیلش با یینگ آشنا شد و با هم ازدواج کردند و نتیجه این ازدواج یک فرزند پسر و یک دختر می باشد. زندگی نامه جک ما را با هم در ادامه خواهیم خواند.
زندگی نامه جک ما و داستان زندگی او
در زندگی نامه جک ما آمده که وی متولد سال 1964 در هانگژو چین است و در آن زمان کشور چین به دلیل حکومت کمونیستی در انزوا به سر می برد و خانواده وی جزء قشر فقیر جامعه محسوب می شدند. در سال 1972 رئیس جمهور آمریکا نیکسون از شهر هانگژو دیدن کرد و بلافاصله این شهر، به شهری توریستی مبدل شد و از آن زمان به بعد سرمایه های غربی و اروپایی به سمت چین سرازیر شد. در آن دوران مایون علاقه زیادی به یادگیری زبان انگلیسی داشت و تصمیم گرفت در ازای یادگیری زبان انگلیسی از توریست ها، به رایگان شهر را به آن ها نشان بدهد. اتفاقا نام جک رو هم یکی از همین گردشگران برای مایون انتخاب کرد چراکه تلفظ اسم او برای آن گردشگر سخت بود. پس از آن جک ما برای ورود به کالج سه مرتبه امتحان داد و دو بار مردود شد. در نهایت در کالج تربیت معلم به تحصیل روی آورد و توانست مدرک لیسانس زبان انگلیسی خود را دریافت نماید و در سال 2006 در رشته MBA فارغ التحصیل شد. پس از تحصیل حرفه های زیادی را امتحان کرد و در اکثر موارد با شکست مواجه شد. مثلا یرای پیوستن به نیروی پلیس نتوانست موفق شود یا از بین 24 نفر متقاضی برای مدیریت یکی از شعب KFC نتوانست به موفقیت دست یابد. او می گوید حتی برای پذیرش دانشگاه هاروارد 10 بار رد شدم ولی هیچ گاه نا امید نشدم. در سال های بعد جک ما یک دفتر ترجمه اسناد تاسیس کرد و به واسطه این دفتر به آمریکا سفر کرد. در این سفر اجناس گوناگون چینی را در اینترنت جست و جو کرد ولی نتیجه ای حاصل نشد. او تصمیم گرفت یک سایت چینی راه اندازی کند و محصولات را به مردم معرفی نماید. در چند روز اول ایمیل های بسیاری را دریافت کرد مبنی بر درخواست اطلاعات در مورد محصولات چینی و از آن جا بود که جک ما به اهمییت تجارت الکترونیک پی برد.
زندگی نامه جک ما و تاسیس علی بابا
در زندگی نامه جک ما می خوانیم که او در سال 1999 میلادی جک ما با کمک گروهی هجده نفره از دوستانش یک شرکت در قالب معرفی محصولات از تولید کنندگان مختلف را تاسیس کردند. جک ما علی رغم سرمایه اولیه کم که درحدود هشتاد هزار دلار بود این شرکت را تاسیس کرد و نیاز به سرمایه گذاری بیشتری داشت. به همین دلیل برای جذب سرمایه به سراغ شرکت گلدن ساکس و سافت بانک رفت و توانست این دو شرکت را برای سرمایه گذاری متقاعد کند. بعد ازپنج سال جک ما توانست شرکت یاهو را متقاعد کند تا با سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری 40 درصد سهام شرکت را خریداری کند و در طی یک سال ارزش علی بابا به 2.5 میلیرد دلار برسد. در سال 2014 جک ما از سمت مدیر عاملی کناره گیری کرد و تنها رئیس هیئت مدیره علی بابا را در اختیار داشت و سهام شرکت علی بابا را در بورس نیویورک عرضه داشت که این کار منجر شد تا ارزش علی بابا به 230 میلیارد دلار برسد. در حال حاضر شرکت علی بابا روزانه سی میلیون از مرسولات را به دست مشتریان می رساند.
زندگی نامه جک ما و سخن پایانی
زندگی نامه جک ما را با هم بررسی کردیم و دیدیم برای رسیدن به موفقیت فعلی از چه تلاش هایی که دریغ نکرد. در واقع در زندگی نامه جک ما، با فردی سخت کوش آشنا شدیم که در حال حاضر یکی از موفق ترین انسان های زمانه است. این موفقیت را یک شبه و به راحتی به دست نیاورده بلکه با سخت کوشی و تلاش های مستمر خود کسب کرده است. در زندگی نامه جک ما تلاش و سخت کوشی در همه ابعاد زندگی به وضوح دیده شد. ما برای رسیدن به موفقیت و داشتن زندگی بهتر باید زندگی نامه جک ما و نگرش او را سر لوحه کار خود قرار دهیم. زندگی پر از نا ملایمتی ها و فراز و نشیب است ولی این ما هستیم که نباید در برابر این سختی ها نا امید شویم. امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید. اگر در خصوص این مقاله که در رابطه با زندگی نامه جک ما تهیه شده پیشنهاد یا اطلاعات بیشتری دارید خوشحال میشویم این نقطه نظرات را در انتهای همین صفحه از طریق بخش دیدگاه ها ارسال نمایید. همچنین می توانید این نظرات و پیشنهادات را از طریق بخش تصاویر ارسالی شما برای ما ارسال کنید تا با اسم و مشخصات خودتان در همین بخش نمایش داده شوند.
ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار ما قرار میدهید
MIE is the best
????????
امیدواریم که مفید واقع شده باشه و بتونیم در جهت انرژی مثبت قدم برداریم